Mic review pentru iPhone 6

Mic review pentru iPhone 6

Terminalul acesta arata de fapt mult mai bine decat pare in fotografiile de prezentare care au fost expuse in momentul lansarii si de asemenea exista si numeroase accesorii iPhone 6 pe care le puteti cumpara la preturi foarte bune.

Fanii s-au asteptat la mai multe si produsele au lasat in general impresii foarte bune iar micile detalii care erau de asteptat au fost destul de bine primite. Inca se considera ca iphone 6 Plus este ceva mai bun. Terminalul acesta a ajuns la noi in tara mai repede decat ne-am fi asteptat si are si un pret pe masura eforturilor. Apple are mai multi parteneri in Romania, si telefoanele pot sa ajunga la operatori ceva mai greu.

Read More
Despre noile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge

Despre noile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge

Lansarea Samsung Galaxy a avut loc la un eveniment organizat in Barcelona. Desi se stiau deja foarte multe lucruri despre aceste doua dispozitive, datorita numeroaselor leakuri dinainte de lansare, dupa acest eveniment s-a stiut exact ce specificatii prezinta cele doua telefoane si la ce preturi vor aparea pe piata.

Va amintim ca daca aveti astfel de dispozitive si e nevoie sa mergeti in service pentru reparatii Samsung sa apelati al profesionisti.

Evenimentul pentru lansare a fost inedit pentru ca jurnalistii din Barcelona au urmarit prezentarea cu ajutorul unor lentile puse pe ochelari de realitate virtuala.

Read More