Topul masinilor cel mai ieftin de asigurat in 2015

Topul masinilor cel mai ieftin de asigurat in 2015Toti soferii, indiferent de vechime si experienta, isi doresc sa obtina cel mai ieftin rca.  Rcautoieftin.ro sare in ajutorul tuturor soferilor din Romania oferind cel mai ieftin rca.

Exista o multime de lucruri de luat in calcul atunci cand intentionam sa achizitionam un autovehicul nou. Cum se simte si cum arata acest este destul de important, insa cat de mult costa, incluzand aici consumul de combustibil, valoarea de revanzare potentiala, si ratele lunare de asigurare, este aspectul cel mai delicat in realizarea unei astfel de afaceri.

Read More

Cum sa calatoresti cat mai confortabil in vacanta?

Cum sa calatoresti cat mai confortabil in vacanta?Vacanta ta include multe aspecte carora trebuie sa le acorzi atentie daca vrei ca ea sa fie una foarte reusita. Printre ele se numara si mijloacele de transport pe care le vei folosi in perioada concediului sau pentru a ajunge la destinatia dorita. In Romania, dintre numeroasele hoteluri litoral aflate in statiunile de la malul Marii Negre poti gasi un loc de cazare care sa fie pe placul familiei tale.

Relaxarea si confortul vostru trebuie sa fie regulile de baza pe care orice calatorie trebuie sa le respecte. Plecati in conediu pentru a va simti bine, nu pentru a intampina stresul cotidian de la locul de munca sau stresul din marile orase. O vacanta in care intampinati probleme sau in care sunteti stresati nu isi indeplineste scopul si este de evitat cu orice pret.

Read More

How much does agricultural land cost and how to set the prices?

How much does agricultural land cost and how to set the prices? Prices range between1500- 4500 euro / ha, depending on factors such as legal status, size, post-acquisition costs, the merging degree of the parcels.

Those who sell land are usually individuals who do not have the financial capacity or the necessary equipment to exploit them.Those interested in buying the land, are associations working the land, or foreign investors who accumulate and merge large areas that are resold.

Agricultural land prices have increased in the last two years by about 50% .Prices for agricultural land ranges from 1,500 euros per hectare to 4,500 euros per hectare, depending on several factors such as the legal status of land, size of locations, post- acquisition costs the merging degree of the parcels or topography.

Read More