Despre noile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge

Despre noile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge

Lansarea Samsung Galaxy a avut loc la un eveniment organizat in Barcelona. Desi se stiau deja foarte multe lucruri despre aceste doua dispozitive, datorita numeroaselor leakuri dinainte de lansare, dupa acest eveniment s-a stiut exact ce specificatii prezinta cele doua telefoane si la ce preturi vor aparea pe piata.

Va amintim ca daca aveti astfel de dispozitive si e nevoie sa mergeti in service pentru reparatii Samsung sa apelati al profesionisti.

Evenimentul pentru lansare a fost inedit pentru ca jurnalistii din Barcelona au urmarit prezentarea cu ajutorul unor lentile puse pe ochelari de realitate virtuala.

Read More
Automatizarea portilor batante pentru un control optim al accesului in curte

Automatizarea portilor batante pentru un control optim al accesului in curte

Este extraordinar cum automatizarea ne imbunatateste o multime de aspecte ale vietii, iar automatizarea portilor este doar unul dintre ele.

Pentru a avea un control optim al accesului in curtea unei case, dar si a intrarilor in spatii comerciale sau industriale, o solutie foarte la indemana este folosirea portilor batante automate. Exista mai multe tipuri de automatizari pentru porti batante, fiecare cu caracteristicile si avantajele lui.

Desi putem sa realizam si singuri un astfel de sistem, de multe ori nu avem timpul, rabdarea si materialele necesare, asa ca este mult mai convenabil sa folosim un kit de automatizare. Acesta insa trebuie instalat corespunzator, de catre profesionisti.

Read More

Bormasina cu maner de pistol si bormasina tip ciocan

Bormasina cu maner de pistol si bormasina tip ciocanBormasina cu maner tip maner de pistol.

Bormasinile cu maner tip maner de pistol reprezinta cea mai comuna categorie a acestor dispozitive folosite in ziua de astazi si sunt disponibile intr-o larga varietate de subtipuri.

Un tip mai putin comun este bormasina in unghi drept, un dispozitiv special folosit de instalatori si electricieni, in cele mai multe cazuri.

Motorul folosit la acest tip de bormasina este in general unul universal, datorita raportului destul de bun putere-greutate. Cele mai performante masini de slefuit, pot fi gasite la Zyg.ro.

Read More

Tu cata importanta dai crearii unui site?

Tu cata importanta dai crearii unui site?Din fericire pentru unii, traim intr-o lume in care putem cumpara o multime de produse si servicii. Putine lucruri din zilele noastre nu mai pot fi cumparate cu bani. Am ajuns intr-atat incat cumparam pana si oameni, afectiune si alte lucruri la care nu ne-am fi gandit.

Cumparam haine, telefoane mobile si tot felul de servicii IT. Daca tot am amintit de serviciile IT, acestea pot fi cumparate de la IT Exclusiv. Intra pe www.itexclusiv.ro si vezi toate detaliile care te intereseaza.

Cei de la IT Exclusiv sunt profesionisti cu adevarat si vor face o munca de calitate pentru site-ul tau. De ce e important sa ai un site de calitate? Pentru ca in privinta site-urilor, de orice fel, concurenta este foarte mare.

Read More