Produse alimentare si nealimentare

Scaunul de birou – caracteristici pe care trebuie sa le aiba!

Scaunul de birou - caracteristici pe care trebuie sa le aiba!Scaunul de birou nu este la fel ca orice scaun; spun asta deoarece pe un scaun de birou stam asezati mai mult timp. Fie ca ne trebuie un scaun de birou acasa, pentru biroul unde isi fac copiii temele, sau la serviciu in spatiu de munca, acesta trebui sa fie deosebit de confortabil – si nu numai!

Acum pretul scaunelor de birou a ajuns sa fie foarte accesibil, pentru oricine. De exemplu, in Oradea gasesti scaune de birou la Selgros incepand de la pretul de 90 de lei. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de cateva caracteristici ale acestora inainte sa le cumperi!

Read More

Trei lucruri de baza de luat in considerare inainte de cumpararea mobilei de bucatarie

http://st.houzz.com/fimgs/8ad1928d0ed6a9f2_7681-w660-h437-b0-p0--traditional-kitchen.jpgInainte sa cumperi orice fel de mobila trebuie sa nu te grabesti – sa iti faci un plan si sa te tii de el. De ce? Pentru ca investitia este de obicei costisitoare si vrei ca acele articole pe care le cumperi sa te tina mult si bine.

Acelasi principiu se aplica si in cazul mobilei de bucatarie: daca vrei sa iti cumperi scaune de bucatarie, masa sau dulapuri – trebuie sa cercetezi bine piata ca sa gasesti articolele care sa isi merite banii.

Trei lucruri de baza

Atunci cand cauti mobilier de bucatarie, fie ca e vorba de scaune, masa sau dulapuri, trebuie sa tii cont de trei lucruri. Urmand aceste principii, vei ajunge sa cumperi mobilierul de care ai nevoie:

Read More