Accesorii care iti pot proteja smartphone-ul

Accesorii care iti pot proteja smartphone-ulIn urma cu mai bine de un deceniu, sa ai un telefon mobil, putea sa insemne doar un moft pentru foarte multa lume, insa acum, dupa ce timpul a trecut si odata cu el s-a dezvoltat foarte mult si tehnologia, telefoanele care au aparut pe piata au inceput sa fie din ce in ce mai inteligente.

Tocmai datorita faptului ca telefoanele au inceput sa fie din ce in ce mai inteligente, noi oamenii, am inceput sa depindem foarte mult de aceste dispozitive, astfel ca practic, acum nu mai iesim din casa sa mergem nici pana la magazinul de la coltul scarii de bloc, fara a lua la noi telefonul.

Read More

Cum sa petreceti o vacanta frumoasa in Tampere, Finlanda?

Cum sa petreceti o vacanta frumoasa in Tampere, Finlanda?Tampere este un oras situat in apropriere de Nokia, locul in care compania finlandeza a produs telefoane utilizate la scara larga in intreaga lume.

Orasul Tampere este situat intre doua lacuri de dimensiuni mari, care vor crea impresia ca va aflati foarte aproape de mare si nu in interiorul tarii. Cu toate ca apele lacului Tammerkoski produc electricitate, atrage pescari de pastrav, deoarece este deosebit de curat.

Read More

Care este cel mai bun touchscreen?

Care este cel mai bun touchscreen?De cativa ani buni ne gasim in fata unui mic razboi al telefoanelor de ultima generatie, unul intr-o permanenta dezvoltare, care ne face cu fiecare noutate sa ne atintim privirea asupra lui. Fireste, ca in orice competitie care se respecta exista invingatori si invinsi.

Invingatorii isi masoara reusita in mod direct prin rapoartele anuale de vanzari sau indirect, prin numarul mare de accesorii de tip touchscreen cu geam, acumulatori sau huse, ce denota in fapt numarul mare de telefoane achizitionate.

La capitolul touchscreen cu geam si alte accesorii gigantii Apple si Samsung isi disputa aproape aceeasi pozitie. Practic in ultimii ani, cele doua nume grele au luat fata oricarei companii producatoare de terminale mobile, oricat de cunoscuta ar fi fost ea in anii trecuti.

Read More

Telefonul mobil – un banal indispensabil zilelor noastre

Telefonul mobil – un banal indispensabil zilelor noastrePentru fiecare dintre noi telefonul mobil a devenit un lucru atat de folosit incat, nu ne putem imagina ziua fara el si fara sa il folosim.

Motivele pentru care suntem atat de legati de acest obiect absolut indispensabil sunt neunumarate, insa printre ele, principalul motiv il reprezinta nevoia acuta de comunicare.

In definitiv aparitia telefonulului mobil reprezinta apogeul tehnologiei moderne, cunoscand o puternica dezvoltare intr-o perioada relativ scurta de timp.

Atentia dezvoltatorilor de tehonologie mobila s-a oprit asupra acestor obiecte astfel incat au reusit sa revolutioneze terminalele gsm ajungand ca ele sa cantareasca de la aproximativ, un kilogram cat cantarea primul telefon mobil, pana la cateva zeci de grame cat ajung sa cantareasca telefoanele zilelor noastre.

Read More