Ce persoane sunt responsabile de securitatea muncii pe un santier?

Ce persoane sunt responsabile de securitatea muncii pe un santier?Zilnic trecem pe langa santiere in lucru unde vedem lucrand zeci de muncitori. Acestia sunt coordonati de catre sefii lor pentru a face o munca de calitate. Asa se intampla si in judetul Cluj. E foarte probabil sa fi trecut pe langa santiere in lucru la care lucreaza echipa de muncitori de pe Dkrconstruct.ro.

Acestia executa lucrari de ridicare a unor hale metalice Cluj si nu numai. Ce ofera? Profesionalism, responsabilitate, modernism si cele mai solide hale metalice Cluj. Cauta-i si cerele ajutorul!

Cand vorbim de munca in santierele de constructii, securitatea muncii trebuie sa aiba parte de o atentie deosebita, deoarece oricand se pot intampla evenimente neplanificate si neplacute. Iata cine trebuie sa aiba grija in privinta acestui aspect si in ce fel.

Read More

Tu cata importanta dai crearii unui site?

Tu cata importanta dai crearii unui site?Din fericire pentru unii, traim intr-o lume in care putem cumpara o multime de produse si servicii. Putine lucruri din zilele noastre nu mai pot fi cumparate cu bani. Am ajuns intr-atat incat cumparam pana si oameni, afectiune si alte lucruri la care nu ne-am fi gandit.

Cumparam haine, telefoane mobile si tot felul de servicii IT. Daca tot am amintit de serviciile IT, acestea pot fi cumparate de la IT Exclusiv. Intra pe www.itexclusiv.ro si vezi toate detaliile care te intereseaza.

Cei de la IT Exclusiv sunt profesionisti cu adevarat si vor face o munca de calitate pentru site-ul tau. De ce e important sa ai un site de calitate? Pentru ca in privinta site-urilor, de orice fel, concurenta este foarte mare.

Read More