Sfaturi pentru laptopurile de gaming

Sfaturi pentru laptopurile de gaming

Daca vrei un calculator de gaming bun la un pret mai mic noi recomandam calculatoare secon hand i7. Iata si alte caracteristici de care sa tii cont.

.G-Sync sau FreeSync? Mai multe laptopuri de jocuri vin cu panouri care accepta tehnologiile G-Sync sau AMD FreeSync ale lui Nvidia, ambele fiind concepute pentru a elimina problemele grafice inestetice si monitoarele 0np de la 1080p la 4K. In timp ce 60Hz este rata de actualizare minima curenta, exista un numar tot mai mare de monitoare care ofera 120Hz, ceea ce ofera o redare mai rapida fara a introduce stutter.

Read More
Componente de laptop importante

Componente de laptop importante

Nu putem cumpara un laptop nou sau chiar si la mana a doua fara sa ne familiarizam cu ceea ce inseamna componente laptop si fara sa stim exact ce specificatii ne trebuie pentru ca laptopul sa ne si ajute in activitatile pentru care il cumparam.

Daca nu facem toate aceste lucruri atunci este evident ca ne putem trezi in situatia in care investitia a fost facuta in zadar si noi avem tot aceleasi dispozitive inutile ajungand sa cautam din nou laptopuri. O decizie inteleapta este o decizie documentata si de aceea va prezentam in cele ce urmeaza la ce ar trebui sa va uitati in momentul in care va cumparati laptopuri noi sau laptopuri la mana a doua. Acest mic ghid cu siguranta va fi util.

Read More

Ce telefoane inteligente vor aparea in 2015?

Ce telefoane inteligente vor aparea in 2015?Orice telefon respectabil a avut la un moment dat un incarcator din categoria acelor incarcatoare originale pentru telefoane.

Este si normal din moment ce la un telefon pot aparea diverse defectiuni daca nu este folosit un incarcator original.

Specialistii recomanda folosirea unor incarcatoare originale pentru telefoane, fapt pentru care trebuie sa tii cont de acest aspect. Astfel de incarcatoare pot fi cumparate si online, de pe Magazingsm.ro, cel mai mare magazin GSM din Romania. Preturile sunt accesibile, iar modelele sunt numeroase.

Read More