Ghidul cumpararii unui laptop de gaming

Ghidul cumpararii unui laptop de gaming

Cu hardware-ul lor puternic, modele colorate dar si preturi premium, laptopurile pentru jocuri reprezinta niste „bestii” cu totul diferite fata de notebook-urile clasice. Si trebuie sa fie asa, daca doriti sa jucati jocuri foarte pretentioase, precum The Witcher 3: Wild Hunt si Grand Theft Auto V, sa explorati lumile virtuale fie cu HTC Vive, fie cu Oculus Rift si sa va bucurati de un joc bun la un framerate excelent.

Sunt, de asemenea diferite atunci cand vine vorba de design, oferind sasiu cu linii mai agresive si tastaturi multicolore. Pentru acumulator laptop Asus, intra pe Mentor-Market.ro.

In functie de bugetul tau., de stilul de viata si de jocurile pe care vrei sa le joci, ai putea sa ajungi sa cheltuiesti sume intre 800 si 5 000 de dolari pe un sistem care sa-ti satisfaca cele mai exigente pretentii, cand vine vorba de gaming. Pentru a gasi laptopul potrivit pentru jocuri, urmati sfaturile si sugestiile de mai jos:

Read More
Sfaturi pentru achizitionarea unui laptop refurbished

Sfaturi pentru achizitionarea unui laptop refurbished

Daca vreti sa cumparati un laptop refurbished , cel mai probabil ati inceput deja sa il cautati pe site-urile unor magazine online. Totusi, nu ar strica niste sfaturi care sa va ajute sa va decideti asupra unui nou laptop si sa nu dati banii degeaba.

Cand cumparati un laptop refurbished trebuie sa va ganditi bine la ce il veti folosi. Spre exemplu, puteti sa aveti nevoie de unul foarte usor, ultraportabil, pe care sa il luati cu dvs. si sa scrieti de oriunde. Poate vreti un laptop de gaming, moment in care greutatea lui nu mai conteaza, dar conteaza foarte mult ecranul si calitatea tastaturii.

Read More