Automatizarea portilor batante pentru un control optim al accesului in curte

Automatizarea portilor batante pentru un control optim al accesului in curte

Este extraordinar cum automatizarea ne imbunatateste o multime de aspecte ale vietii, iar automatizarea portilor este doar unul dintre ele.

Pentru a avea un control optim al accesului in curtea unei case, dar si a intrarilor in spatii comerciale sau industriale, o solutie foarte la indemana este folosirea portilor batante automate. Exista mai multe tipuri de automatizari pentru porti batante, fiecare cu caracteristicile si avantajele lui.

Desi putem sa realizam si singuri un astfel de sistem, de multe ori nu avem timpul, rabdarea si materialele necesare, asa ca este mult mai convenabil sa folosim un kit de automatizare. Acesta insa trebuie instalat corespunzator, de catre profesionisti.

Read More

Tipuri de automatizari pentru portile batante

Tipuri de automatizari pentru portile batante
Pentru portile batante sunt mai multe tipuri si modele de automatizari si fiecare prezinta propriile avantaje si dezavantaje.

De aceea, noi va recomandam sa alegeti exact modelul de automatizari care sa se si potriveasca tuturor necesaitatilor dumneavoastra si care sa se si incadreze in bugetul alocat. Pentru a intelege exact cum functioneaza fiecare sistem de automatizare si care sunt avantejele fiecaruia, mai multe informatii puteti gasi pe Gunther Tore.

Mai jos va vom prezenta cateva dintre cele mai utilizate sisteme pentru automatizarea portilor batante. Phobos S este un sistem de automatizare electromecanic care are un brat fix si care poate fi utilizat pentru portile cu doua canate. Este utilizat in general pentru canatele care au lungimi de maxim 2 metri si o greutate de maxim 250 de kg.

Read More