Metode de largire a pantofilor

Metode de largire a pantofilor

Atunci cand v-ati cumparat pantofi din piele este posibil sa vi se fi intamplat ca acasa sa descoperiti ca va strang. Exista si cateva metode de largire a pantofilor pe care noi le vom prezenta mai jos.

Probabil ca este scris undeva prin legile lui Murphy ca perechea de pantofi preferata trebuie sa va stranga. Fie ca este vorba despre cateva kilograme in plus sau ca este vorba de neatentie la detalii, in momentul in care ati cumparat pantofii, si este de ajuns ca o pereche de pantofi care trebuiau sa ia ochii sa ramana acum nepurtati in debara.

Read More

Limbile straine si neuroplasticitatea

Limbile straine si neuroplasticitateaSe considera ca neuroplasticitatea dispare odata cu varsta dar mai multe studii recente ne-au aratat ca creierul continua sa se modifice si sa se dezvolte si mai tarziu. Bilingivismul ajuta la acest lucru si de aceea iti recomandam: invata engleza!

Neuroplasticitatea se mai cunoaste si sub  numele de plasticitate a creierului si face referire la modul in care se modifica sinapsele si caile neuronale. Aceste modificari sunt cauzate de schimbarile de comportament, de mediu sau de anumite leziuni fizice.

Read More
Cum tinem 41% din caldura in casa cu ferestre performante?

Cum tinem 41% din caldura in casa cu ferestre performante?

Este foarte important modul in care alegem tamplaria pentru a inchide  cladirea pentru ca tamplaria va influenta economic si ambiental casa. Intr-o cladire pierderile termice sunt produse 9% prin dusumea, 25% prin pereti, 24% prin acoperis si 41% prin usi si ferestre.

Mai multe informatii in ceea ce priveste modul in care ne alegem tamplaria pentru usi si ferestre si sticla pentru ferestre ne ofera DesignPlastPVC.

Read More

Sfaturi pentru cumpararea unei case

Sfaturi pentru cumpararea unei casePentru cele mai bune oferte de chirii in Cluj si altele din domeniul imobiliar poti gasi acum numeroase locuinte de cumparat sau oferite spre inchiriere, totul la preturi avantajoase pentru tine. Ai acum ocazia de a gasi ceea ce iti doresti pentru a avea caminul tau pentru mult timp, un camin in care poti investi spre binele familiei tale.

Cumpararea unei case nu este o decizie usor de luat si e nevoie de mult tact si pricepere pentru a putea face o astfel de achizitie pe termen lung. Daca nu dispui de banii necesari, poti sa apelezi si la un imprumut bancar, insa trebuie sa ai grija ce fel de contract inchei cu banca la care apelezi si care sunt conditiile concrete ale acordarii creditului respectiv.

Read More

Cum se curata centrala termica pe lemne?

Cum se curata centrala termica pe lemne?Cel mai adeasea, cei care locuiesc la bloc isi achizitioneaza si monteaza centrale termice cu condensare datorita faptului ca acestea consuma putina energie.

Nu trebuie sa mergi neaparat prin magazine si sa umbli zile in sir pentru a cumpara o centrala. Poti cumpara o centrala si online de pe Epinvest.ro. Intra pe site si consulta lista cu centralele disponibile.

Nu este convenabil sa cumperi centrale termice cu condensare atunci cand locuiesti la casa. Daca locuiesti la casa, cel mai convenabil este sa-ti achizitionezi o centrala termica pe lemne. Ai cu siguranta spatiu suficient pentru depozitarea lemnelor si suficient spatiu pentru camera in care tii centrala.

Read More