Cum am fost intr-un univers paralel

Cum am fost intr-un univers paralelSunt sofer amator din 1987. Atunci , pe vremea lui Ceasca , am dat examen pentru categoria B si am luat din a treia incercare.

Tin minte si acum capitanul care-mi zicea ca inca nu stiu sa garez cu spatele si sa mai vin o data , intr-un final reusind sa iau ravnitul carnet.

Intelegeti ca am ceva experienta de condus , totusi sa vezi ce mi s-a intamplat zilele trecute. Tocmai ma intorceam din centrul orasului , unde pusesem un bilet la pariuri dupa ce studiasem in amanunt “Biletul zilei” , oferit de cei de pe http://www.e-pariuri.ro/biletul-zilei.php .

Read More

Analiza unui meci de fotbal

Analiza unui meci de fotbalDaca nu aveti timp pentru o asemenea analiza dar vreti sa mizati ca un jucator profesionist puteti apela la  biletul zilei , pus la dispozitia dumneavoastra de  www.e-pariuri.ro . Acest bilet reprezinta un triaj al celor mai bine cotate evenimente sportive ale fiecarei zile .

Astazi mi-am propus sa va dezvalui cateva trucuri cu privire la analiza meciurilor . Ei bine , in primul rand trebuie sa ne stabilim cateva criterii , adica acele informatii cheie care pot furniza date pretioase despre o anumita echipa . Printre cele mai relevante criterii se numara :

Jucatorii accidentati sau indisponibili . Un parior profesionist v-a culege aceste informatii numai din surse oficiale .

Read More