Proprietatile tuburilor de beton

Proprietatile tuburilor de betonConducta de beton este cunoscuta sub numele de teava rigida si poate fi folosita si in sisteme de scurgere si drenare dar si in alte aplicatii. Sistemele flexibile de conducte, cum ar fi sistemele de drenare din polietilena de inalta densitate (HDPE) si clorura de polivinil (PVC), ofera numai tevi normale.

Insa un sistem de scurgere trebuie sa fie proiectat si aplicat corespunzator pentru a asigura o structura stabila si aici intervin bine cunoscutele tuburi beton . Umplerea corespunzatoare a santurilor este o necesitate pentru sistemele flexibile de conducte.

Conducta de beton este recunoscuta pentru calitatea productiei, forta superioara, disponibilitatea in designuri si dimensiuni variate pentru a servi in majoritatea instalatiilor, fiind usor de localizat si oferind un sistem de incredere si durabil, in special sub incarcare.

Read More

Bormasina cu maner de pistol si bormasina tip ciocan

Bormasina cu maner de pistol si bormasina tip ciocanBormasina cu maner tip maner de pistol.

Bormasinile cu maner tip maner de pistol reprezinta cea mai comuna categorie a acestor dispozitive folosite in ziua de astazi si sunt disponibile intr-o larga varietate de subtipuri.

Un tip mai putin comun este bormasina in unghi drept, un dispozitiv special folosit de instalatori si electricieni, in cele mai multe cazuri.

Motorul folosit la acest tip de bormasina este in general unul universal, datorita raportului destul de bun putere-greutate. Cele mai performante masini de slefuit, pot fi gasite la Zyg.ro.

Read More

Care sunt domeniile de utilizare a placilor compactoare

Care sunt domeniile de utilizare a placilor compactoareUtilizarea la scara larga a utilajelor ne usureaza munca, fie ca este vorba de lucrari agricole sau de domeniul constructiilor.

Astfel, pentru a efectua operatiuni de compactare, pentru a imbunatati capacitatea terenului de a rezista greutatii cladirilor si nu numai, se folosesc placi compactoare. Daca doriti sa achizitionati un astfel de utilaj, puteti accesa site-ul http://www.epinvest.ro/placi-compactoare, unde sunt prezentate oferte ale acestor utilaje.

Astfel, prin utilizarea acestor placi compactoare se poate compacta solul pentru a obtine o mai mare densitate, cat si pentru a creste capacitatea de incarcare a solului si pentru a reduce permeabilitatea acestuia. Daca va intrebati care este scopul compactarii solului, acesta consta in reducerea volumului de material prin cresterea densitatii.

Read More