Caminul de acasa

Caminul de acasa

Schimbi locul, schimbi norocul, spune o vorba din batrani. Ma gandesc de ceva vreme sa renunt la apartamentul meu, in schimbul unei case. Am nevoie de mai mult spatiu si in aceeasi masura, am nevoie de mai multa liniste.

Am nevoie de o curte mare in care sa imi seman cu drag straturi de flori, sa imi plantez brazi pe care iarna sa ii imbrace zapada sclipind in curcubeu desenat de lumina lunii. Imi doresc zone bine definite, cu un living de dimensiuni mari, o bucatarie frumos decorata, biroul meu sa fie intim si mobilat corespunzator.

Read More

Cat de importante sunt chiuvetele pentru bucatarie?

Cat de importante sunt chiuvetele pentru bucatarieBucatariile reprezinta spatiile pe care unii dintre noi le folosim intr-o proportie mai mare sau mai mica.Bucataria este o camera expusa multor factori, si poate ca tocmai de aceea lucrurile pe care le alegem pentru a avea o bucatarie asa cum ne dorim trebuie alese cu mare grija.

Gatitul este unul dintre factorii ce influenteaza foarte mult felul in care arata o bucatarie, dar si procesele de spalare si tocmai in acest sens trebuie sa acordam o atentie sporita acestor factori, exact asa cum procedeaza si profesionistii din magazinul Impact center.

Impact Center este mai mult decat un simplu magazin. Aceste este locul unde putem gasi tot ceea ce ne trebuie la preturi accesibile, si facem referire aici la lucrurile de care are nevoie orice casa pentru a functiona intr-un mod cat se poate de eficient.

Read More