Cum faci rost de banii de vacanta?

Cum faci rost de banii de vacanta?

Pentru fiecare dintre noi, unul dintre cele mai asteptate momente dintr-un an este acela in care intram in concediul de odihna.

Ei bine, unii aleg sa isi petreaca acasa concediul, in compania familiei, in timp ce altii aleg tot felul de destinatii, unde sa se duca si sa se distreze alaturi de colegi, prieteni si de alte cunostinte.

Fara doar si poate, cea mai avantajoasa idee este aceea de a ramane acasa pe perioada concediului, pentru ca in acest fel, nu vei avea nevoie foarte mare de bani, si cu siguranta nu vei cheltui foarte mult, pentru ca nu vei avea foarte multe de cumparat.

Read More
Cum sa nu pierdeti un produs electronic amanetat?

Cum sa nu pierdeti un produs electronic amanetat?

Amanetul reprezinta o sursa buna de castig pentru multi romani. Cei mai multi sunt nevoiti sa-si amaneteze diverse obiecte pentru a imprumuta rapid bani fie pentru a plati unele datorii, fie pentru a achita diverse facturi, plati, etc.

Bineinteles, ca drumul facut la o casa de amanet este  oarecum datorata si unei agravari a situatiei materiale, in care se afla unele persoane. Cei mai multi clienti care vin la amanet amaneteaza bijuterii din aur si argint, din platina, insa exista si multe persoane care isi amaneteaza diverse produse electrocasnice si electronice, in unele cazuri chiar si masini.

Read More