Ce trebuie sa ai in vedere daca inchiriezi sau cumperi imobiliare in Unirii

Bucurestiul se numara printre orasele cel mai dezvoltate din tara, pe toate domeniile, asadar tot mai multe persoane aleg sa se mute aici.

Datorita faptului ca piata muncii este destul de mare, precum si cea a invatamantului, capitala tarii devine un oras potrivit pentru toate cerintele unui nou venit. Goana dupa apartamente incepe chiar cand te-ai hotarat sa vii aici.

Read More
Vrei sa devii agent imobiliar - vezi ce trebuie sa faci

Vrei sa devii agent imobiliar – vezi ce trebuie sa faci

Multe persoane sunt de parere ca a fi agent imobiliar este o treaba foarte usoara, pe care oricine o poate face. Trebuie sa stii insa ca nu este chiar asa. Pentru a fi un agent imobiliar care chiar face o treaba buna, care stie sa asculte dorintele viitorilor proprietari si mai presus de atat sa gaseasca cea mai buna varianta pentru acestia trebuie multi ani de munca si abilitati excelente de comunicare si negociere. Ti-ar placea sa ai un asemenea job si chiar ai vazut un post disponibil intr-una dintre agentiile imobiliare din Ploiesti? Iata ce trebuie sa faci pentru a deveni un agent imobiliar de succes.

Majoritatea agentiilor mobiliare iti ofere posibilitatea de a urma cursuri de agent imobiliar autorizat. In urma acestora vei primi un atestat profesional recunoscut de Asociatia Brokerilor Imobiliari, cu care angajarea ta va deveni mult mai usoara. In cadrul cursului de agent imobiliar vei invata:

Read More

Sfaturi pentru cumpararea unei case

Sfaturi pentru cumpararea unei casePentru cele mai bune oferte de chirii in Cluj si altele din domeniul imobiliar poti gasi acum numeroase locuinte de cumparat sau oferite spre inchiriere, totul la preturi avantajoase pentru tine. Ai acum ocazia de a gasi ceea ce iti doresti pentru a avea caminul tau pentru mult timp, un camin in care poti investi spre binele familiei tale.

Cumpararea unei case nu este o decizie usor de luat si e nevoie de mult tact si pricepere pentru a putea face o astfel de achizitie pe termen lung. Daca nu dispui de banii necesari, poti sa apelezi si la un imprumut bancar, insa trebuie sa ai grija ce fel de contract inchei cu banca la care apelezi si care sunt conditiile concrete ale acordarii creditului respectiv.

Read More