Caminul de acasa

Caminul de acasa

Schimbi locul, schimbi norocul, spune o vorba din batrani. Ma gandesc de ceva vreme sa renunt la apartamentul meu, in schimbul unei case. Am nevoie de mai mult spatiu si in aceeasi masura, am nevoie de mai multa liniste.

Am nevoie de o curte mare in care sa imi seman cu drag straturi de flori, sa imi plantez brazi pe care iarna sa ii imbrace zapada sclipind in curcubeu desenat de lumina lunii. Imi doresc zone bine definite, cu un living de dimensiuni mari, o bucatarie frumos decorata, biroul meu sa fie intim si mobilat corespunzator.

Read More
Obiceiuri ale dintilor frumosi

Obiceiuri ale dintilor frumosi

Sunt reguli care daca sunt respectate pot duce la un zambet placut? Ori spunem mereu ca genetica nu a fost suficient de darnica si ce rost are sa mai incercam noi ceva? Pentru dinti albi noi va recomandam 3D White Crest.

Tocmai pentru ca noi suntem unici si ca zambetele difera de la om la om, natura greseste rar si forma dintilor precum si asezarea lor foarte armonioasa sau culoarea si descoperirea lor in momentul in care radem, gingiile care ii sustin, toate au un echilibru cu forma pe care o are fata si buzele si cu linia interpupilara, cu culoarea pielii si a irisului.

Read More
Metode de largire a pantofilor

Metode de largire a pantofilor

Atunci cand v-ati cumparat pantofi din piele este posibil sa vi se fi intamplat ca acasa sa descoperiti ca va strang. Exista si cateva metode de largire a pantofilor pe care noi le vom prezenta mai jos.

Probabil ca este scris undeva prin legile lui Murphy ca perechea de pantofi preferata trebuie sa va stranga. Fie ca este vorba despre cateva kilograme in plus sau ca este vorba de neatentie la detalii, in momentul in care ati cumparat pantofii, si este de ajuns ca o pereche de pantofi care trebuiau sa ia ochii sa ramana acum nepurtati in debara.

Read More
Comunicarea si modul in care ne dezvoltam

Comunicarea si modul in care ne dezvoltam

Lucrul evident despre conversatii este faptul ca oamenii in general vobesc pe rand. Este neobisnuit ca mai multe persoane sa vorbeasca unele peste altele in acelasi timp si cand fac acest lucru e pentru a in general dialogul a fost intrerupt.

Motivul pentru care oamenii discuta pe rand este reprezentat de fapt de limitele functionale pe care le are creierul nostru: nu putem sa vorbim si sa ascultam si totul in acealsi timp.

Read More

Solutii care albesc dintii acasa

Solutii care albesc dintii acasa
Nu sunteti multumiti de culoarea pe care o are dantura dar nu aveti bani pentru a urma un tratament pentru albirea dintilor in mod profesional? Aflati ce solutii sunt ieftine si naturale si sunt recomandate chiar si de catre medici.

Parerile specialistilor sunt impartite in legatura cu albirea profesionala a dintilor mai exact in legatura cu tratamentele realizate in cabinele specializate in urma carora dintii devin foarte albi.

Sunt si medici care recomanda tratamente de albire care sa fie efectuate de mai multe ori pe an iar in tabara opusa sunt si medicii care se declara contra acestor practici, motivand ca ingredientele pe care aceste tratamente le contin pot afecta serios dintii.

Read More