Legendele pietrelor pretioase

Legendele pietrelor pretioase

Nu se poate sa intrati intr-un magazin cristale fara sa stiti cele mai importante legende ale pietrelor pretioase.

Cei care nu sunt initiati in ocult si in exotersim considera ca piterele sunt doar frumoase si atat. Ei bine sunt mult mai multe lucruri de spus despre pietre iar cei care cred ca fiecare fragment de piatra are un simbol si o energie cu ajutorul careia isi inmagazineaza energia, sunt in mod sigur interesati de legendele pietrelor pretioase.

Read More
Ce spune geanta despre personalitate?

Ce spune geanta despre personalitate?

Indiferent ca sunt genti piele sau nu gentile au si ele un cod al bunelor maniere. Se pot spune multe despre o femeie tinand cont de continutul gentii ei. Ce purtati in genti spune multe despre caracterul unei femei.

Ultimele studii arata ca femeile tin in geanta tot mai multe obiecte si acest lucru a marit de altfel si greutatea unei genti la aproximativ 2 kg si jumatate cand de fapt greutatea sa ideala e de cel mult 1 kg.

Misterul in acest sens e tot mai mare si apare si intrebarea cu privire la continutul gentii unei femei. Suntem in perioada in care si companiile dar si designerii din sgementul modei scot genti din ce in ce mai mari. O geanta mai mare semnifica mai mult loc.

Read More
Comunicarea si modul in care ne dezvoltam

Comunicarea si modul in care ne dezvoltam

Lucrul evident despre conversatii este faptul ca oamenii in general vobesc pe rand. Este neobisnuit ca mai multe persoane sa vorbeasca unele peste altele in acelasi timp si cand fac acest lucru e pentru a in general dialogul a fost intrerupt.

Motivul pentru care oamenii discuta pe rand este reprezentat de fapt de limitele functionale pe care le are creierul nostru: nu putem sa vorbim si sa ascultam si totul in acealsi timp.

Read More
Cum purtam tricourile la birou

Cum purtam tricourile la birou?

Indiferent ca sunt tricouri normale sau tricouri personalizate, relatia oamenilor cu tricourile este destul de controversata.

Sunt persoane care trec de la a percepe un tricou drept o necesitate la ora de sport si ajung pana la respingere in momentele in care considera ca sunt maturi, apoi spre toleranta si in final spre eclectism pana cand se ajunge la integrarea cat mai armonoasa a tricourilor in tinutele pentru office realizate in mod cat mai creativ.

Read More
Cele mai interesante lucruri despre aur

Cele mai interesante lucruri despre aur

Indiferent daca sunteti un purtator de bijuterii de aur sau un iubitor de sporturi care admira pe  cei ce primesc medalia de aur in competitii importante in mod sigur cateva lucruri interesante pe care nu le stiti despre acest metal pretios.

Cum sa traim intr-o tara in care avem un important zacamant de aur, mai exact cel de la Rosia Montana acolo unde este estimat ca se afla un zacamant de aproximativ 314 tone de aur, fiind de altfel si cel mai mare care a fost identificat pana in prezent in UE este pacat sa nu stim totul despre acest metal care inca mai fascineaza omenirea.

Read More
Pagina 1 din 212