Tipuri de becuri si caracteristice lor

Tipuri de becuri si caracteristice lor

Poate suntem sau nu constienti de acest fapt, insa simpul bec este extrem de important si vital in viata noastea  de zi cu zi si nu ne mai dam seama de importanta lui decat atunci cand se arde si isi face simtita lipsa.

Daca esti in situatia in care un bec din casa, birou sau garaj s-a ars si nu esti sigur ca ai vrea sa il inlocuiesti cu acelasi model si cauti un bec LED ieftin, unul cu halogen sau un tub fluorescent ai ajuns in locul potrivit. Iata atat caracteristicile fiecarui model de bec mentionat mai sus cat si diferentele dintre cele 3 tipuri de bec.

Read More

Modalitati de prelucrare a otelului pentru constructii

Incepand de la produse semifabricate, flori si dale rezultate prin procesul de turnare, otelul este un material extrem de versatil, care permite prelucrarea sub diverse forme, prin tratamente termice si mecanice. Produsele astfel rezultate sunt folosite din plin in sectorul constructiilor, atat de sine statatoare, cat si in cadrul ansamblurilor metalice precum aceste hale metalice.

Iar durabilitatea lor este atat de mare, incat, chiar fara niciun fel de intretinere, unele produse pot tine mai mult decat o viata de om. In cele ce urmeaza, vom trece in revista cateva modalitati de folosire a otelului, pentru a intelege mai bine eficienta acestuia in sectorul constructiilor si al decoratiunilor.

Read More

Principalele moduri de regenerare a apei

Oamenii au unele idei preconcepute atunci cand vine vorba de tratarea apei, considerand ca acest lucru implica doar folosirea chimicalelor si a clorului. In realitate insa, daca acest lucru ar fi valabil, apa noastra pe care o regasim la robinet nu ar mai fi in nici un caz buna de baut si nici macar de spalat.

Pentru a avea insa o idee despre ce inseamna epurarea apelor uzate, ar trebui sa ne familiarizam cu terminologia ci clasificarile acestui amplu proces.

Read More

Covoare la moda in acest an

Covoare la moda in acest anIn momentul in care nu esti foarte multumit de felul in care arata interiorul locuintei tale, nu iti ramane altceva de facut decat sa incepi sa faci o schimbare radicala a interiorului casei.

In acest scop, va fi nevoie sa iti reamenajezi interiorul, astfel ca va trebui sa inlocuiesti tot ceea ce se gaseste in casa, incepand de la mobila, si pana la covoare, draperii si chiar si culoarea peretilor.

Read More
Pagina 1 din 212