Sfaturi privind inchirierile auto

Sfaturi privind inchirierile autoIn acest articol va prezentam toate avantajele pe care le implica serviciile de inchirieri masini.

Inchirierea unei masini este ceva extrem de simplu care poate fi facut usor. Majoritatea firmelor de inchirieri auto dispun si de o mare flexibilitate in relatia loc cu lcientii. Flexibilitatea consta in faptul ca tarifele se pot negocia pentru perioade mai lungi atunci cand se inchiriaza masini.

Read More

Alternative la amanetul auto

Ca si in cazul oricarui alt gen de imprumut, este important sa evaluezi inainte care ar fi toate alternativele pentru a obtine banii de care ai nevoie. In acest mod, este posibil sa gasesti o alternativa mai potrivita pentru tine, desi poate ca nu te-ai fi gandit la ea. Pentru amanet auto rapid si eficient, intra pe BestAmanet.ro

Read More
Inchirierea unei masini – pret si asigurare

Inchirierea unei masini – pret si asigurare

Calatoriile cu ajutorul unui automobil te pot duce in locuri in care ti-ar fi foarte greu sa ajungi apeland la transportul public, de exemplu. Cauti un rent a car excelent din Timis? Novum Timisoara este alegerea ideala.

Daca inchiriezi o masina vei avea o flexibilitate mult mai mare in deplasare, te vei putea deplasa acolo unde doresti si exact atunci cand doresti si de cele mai multe ori (ai putea fi surprins), te va costa chiar mai putin decat daca ai folosi transportul in comun, ca sa nu mai vorbim de firmele de Taxi.

Read More
Cum lustruiesti o masina?

Cum lustruiesti o masina?

Fie ca iti cumperi un autoturism nou, fie ca iti cumperi unul la mana a doua, de la un prieten, dintr-un parc de masini rulate sau de la casa amanet auto, iti doresti ca masina sa arate bine,sa aiba un aer nou, sa fie stralucitoare.

Aflam de la expert cateva sfatuiri in ceea ce priveste polishul masinii noastre, pentru a ne asigura ca rezultatul final este cel dorit. De regula, polisharea se adreseaza profesionistilor, dar cu putina indemanare si atentie, aceasta se poate realiza si de catre orice persoana.

Read More
De ce este bine sa schimbam cauciucurile in functie de anotimp?

De ce este bine sa schimbam cauciucurile in functie de anotimp?

Fie ca vorbim de iarna sau de vara, masina trebuie dotata corespunzator pentru a ne feri de accidentari si accidente care ne pot costa chiar viata.

Chiar daca iernile nu mai sunt ce erau candva, asta nu inseamna ca pe timp de iarna ar trebui sa ramanem la anvelopele de vara doar pentru ca nu mai ninge abundent. In acest caz, riscati sa fiti amendat de catre Politie sau chiar sa aveti un accident, de aceea este bine sa fiti precauti cand vine vorba de siguranta.

Cauciucurile de vara nu se pastreaza si pentru anotimpul rece, asa ca aveti mare grija la ce alegere veti face. Potrivit sfaturilor specialistilor, anvelopele de iarna se schimba inainte de prima zapada, adica prin luna octombtie, iar aceste atrebuie mentinute pana prin martie-aprilie, in functie de conditiile meteorologice.

Read More
Pagina 1 din 3123